Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka

imageimageimageimage


Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka

Vukovarska 49
51000 Rijeka

Telefoni:
Upravna zgrada:
+385 (51) 671 083
+385 (51) 672 480-fax

Dijagnostika:
+385 (51) 672 344

Savjetovanje:
+385 (51) 672 344

Prihvat:
+385 (51) 678 758
+385 (51) 672 282

Mala skupina:
+385 (51) 672 485

Ženska resocijalizacija:
+385 (51) 671 708

Muška resocijalizacija:
+385 (51) 672 282

Sudske odgojne mjere:
+385 (51) 672 485

Poludnevni boravak u Domu:
+385 (51) 674 412

Poludnevni boravci u školama:

OŠ Podmurvice:
+385 (91) 672 4804

OŠ Zamet:
+385 (91) 672 4803

OŠ Srdoči:
+385 (91) 472 4806

OŠ Brajda:
+385 (91) 472 4812

OŠ Gornja Vežica:
+385 (91) 472 4813

OŠ Kozala:
+385 (91) 472 8114

OŠ Opatija:
+385 (99) 264 8018

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 44

Politika privatnosti

INFORMACIJE O PRIKUPLJANJU I OBRADI OSOBNIH PODATAKA

 

Mi brinemo o Vašim osobnim podacima

Prilikom pružanja naših usluga posebnu pažnju posvećujemo zaštiti Vaših osobnih podataka. Ovim dokumentom želimo Vam pojasniti koje osobne podatke prikupljamo i na koji način, razloge prikupljanja i obrade te kome mogu biti dostupni ili dostavljeni. Molimo Vas da ovaj dokument pažljivo pročitate.

Ova web-stranica ne prikuplja Vaše osobne podatke, ne koristi internetske kolačiće (cookies) te niste obvezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice. Međutim, ako se preko naše web stranice odlučite kontaktirati nas putem kontakt obrazaca, moguće je da je potrebna obrada osobnih  podataka. Obrada osobnih podataka poput Vašeg imena, Vaše adrese ili adrese elektroničke pošte uvijek se vrši u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i u skladu s nacionalnim propisima o zaštiti podataka koje je Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka obvezan primjenjivati. Ovom Izjavom o zaštiti podataka želimo Vas informirati o opsegu i svrsi prikupljanja, korištenja i obrade osobnih podataka.

Kao voditelj obrade proveli smo brojne tehničke i organizacijske zaštitne mjere kako bismo osigurali maksimalnu zaštitu osobnih podataka koje obrađujemo putem ove web stranice. Unatoč tome, prijenos podataka putem Interneta u pravilu može imati sigurnosne propuste. Zbog navedenog imate mogućnost da nam svoje osobne podatke dostavite alternativnim načinima kao na primjer telefonskim putem ili poštom. 

 

Tko je voditelj obrade

Voditelj obrade je pravna ili fizička osoba koja kontrolira i određuje svrhe i sredstva obrade osobnih podataka u papirnatom ili elektronskom obliku. Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka  je Voditelj obrade kao što je to određeno primjenjivom regulativom o zaštiti osobnih podataka.

Kako ćemo prikupljati i koristiti Vaše podatke

Voditelj obrade aktivno prati načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Osim osobnih podataka koje mu dajete, Dom za odgoj prikuplja i osobne podatke koje dobiva na temelju upotrebe usluge te ugovornog odnosa.

Voditelj obrade se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima ispitanika  na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o ispitanicima koji su nužni za ispunjenje  obveza prema ugovoru; informira ispitanike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje ispitanicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka (pravo na zaborav, prijenos, ispravak).

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Voditelj obrade se obvezuje da predmetni osobni podaci mogu biti dostupni trećim osobama samo radi izvršenja pravnih obveza Doma ili uz izričitu privolu ispitanika.

Osigurat ćemo obrađivanje Vaših osobnih podataka na način koji je sukladan svrsi obrade.

Osobne podatke možemo prenositi i u sljedećim slučajevima:

 • radi ispunjavanja zakonskih obveza, uključujući nadležna tijela uključena u rješavanje Vaše pritužbe i
 • u slučaju namjeravane ili stvarne reorganizacije, spajanja, pripajanja, prijenosa dijela ili cjelokupnog poslovanja i sličnih postupaka.

Koja su Vaša prava vezano za obradu osobnih podataka

Kada je to dozvoljeno primjenjivom regulativom, imate pravo na:

 • pristup svojim osobnim podacima i dobivanje informacije o izvoru osobnih podataka, svrsi obrade i trajanju obrade, o voditelju obrade, izvršiteljima obrade i primateljima kojima osobni podaci mogu biti otkriveni
 • povlačenje dane privole u bilo kojem trenutku ako se Vaši podaci obrađuju temeljem dane privole
 • ispravak ili ažuriranje Vaših podataka, kako bi uvijek bili točni
 • brisanje Vaših osobnih podataka ukoliko više nisu potrebni u svrhu radi koje su obrađivani
 • ograničenje obrade Vaših osobnih podataka u određenim slučajevima, primjerice kada ste osporili točnost svojih osobnih podataka, u razdoblju koje nam je potrebno za provjeru točnosti podataka
 • prenosivost svojih osobnih podataka u elektroničkom obliku, odnosno zaprimiti osobne podatke i/ili ih izravno prenijeti drugom voditelju obrade
 • ulaganje prigovora nama i/ili nadležnom nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Vaše osobne podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno da se ispuni svrha u koju se prikupljaju podaci ili za ispunjavanje zakonskih obveza, odnosno sukladno rokovima kako ih određuju Zakon o socijalnoj skrbi, Zakon o računovodstvu i ostali zakoni koji se primjenjuju na naše poslovanje. Osobni podaci čuvaju se radi svrhe zbog koje su prikupljani i neće se koristiti za druge svrhe.

Zbog legitimnih interesa Doma pojedine osobne podatke možemo čuvati i duže od rokova propisanih u prethodno navedenim zakonima.

Kako nas možete kontaktirati

Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka je imenovalo službenika za zaštitu osobnih podataka kojeg možete kontaktirati radi pristupa Vašim osobnim podacima, njihovog ispravljanja ili brisanja kada je to zakonski  dopušteno, prigovora u vezi istih kao i svih dodatnih informacija u vezi obrade.

Usmeni zahtjev primit će službenik za informiranje neposredno u prostorijama Doma odnosno telefonski na broj 051 672 282.

Službenik za za zaštitu osobnih podataka: Vinko Fafanđel

Ukoliko se zahtjev podnosi pismenim putem možete ga poslati:

 1. na adresu ustanove: Vukovarska 49, 51000 Rijeka
 2. elektroničkom poštom:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Aktualnost i izmjena Izjave o zaštiti podataka


Ova Izjava o zaštiti podataka je aktualizirana i odgovara verziji iz svibnja 2018. Zbog daljnjeg razvoja naše web stranice i ponuda ili zbog mogućih zakonskih izmjena ili naputaka državnih tijela ova Izjava o zaštiti podataka podliježe izmjenama. Na našoj web stranici uvijek će biti objavljena najaktualnija Izjava o zaštiti podataka koju možete i ispisati.

Pročitano 446 puta
Više u ovoj kategoriji: « Katalog informacija