Došao je Advent i još jedanput korisnici Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka se pretvaraju u prave biznismene. Na riječkom Adventu ukrasili smo kućicu koju nam je dodijelio Grad Rijeka na korištenje bez naknade i to puna četiri dana u periodu od 04.12. do 07.12.2019. godine. Puno ima hvala na tome.

Nova lokacija nam je bila Koblerov trg koja je iznjedrila nove strategije za prodaju. Naše rukotvorine preplavile su prostor. Ove godine smo bili jako vrijedni, radilo se od rujna do prosinca kako bi pojačali zalihu proizvoda. Dosadašnjem asortimanu lančića, Božićnih čestitki, ukrasa za bor od različitih materijala i oblika, dodali smo nove varijante svakojakih ukrasnih posudica (pepeljara, šalica, posudica za pribor, ključeve, voće, bombone i slično). Uveli smo i novi proizvod predivne unikatne magnete. Kao i do sada naglasak je bio na izradi proizvoda od keramike iako nam nije stran ni rad sa drvom, vunom i različitom tehnikama oslikavanja.

Oboružani rukavicama i grijalicom nije bilo straha od zime, šetalo se sa košarama kako bi se što širem broju kupaca ponudila mogućnost upoznavanja sa dječjim rukotvorinama. Zahvaljujemo svim građanima Rijeke, ali i pokojem strancu (bilo je i eura) koji su nam iskazali povjerenje i dopustili da sa našim proizvodima uđemo u njihove domove i time ostvarimo zacrtane ciljeve.