Dana 23. listopada 2019.g., Volonterski klub DZO Rijeka nastavio je svoju uključenost u projekt „Želimo vježbati vid“ koji provodi Udruga „…i djeci s ljubavlju“.

I ovoga puta marljivo skupljene čepove u našem Domu odnijeli smo u skladište Udruge. Valentina, Edita i Melani s profesoricama Marom i Sandrom, sortirale su i pakirale svu količinu trenutačno prikupljenih čepova. Po završetku, srdačno smo se pozdravili s članovima Udruge te dogovorili nastavak suradnje na projektu. Vjerujemo da ćemo se ponovno vidjeti već u adventskom periodu.

Veseli nas što smo ponovno bili u mogućnosti dati svoj doprinos humanitarnoj akciji „Prikupi i ti čep za kabinet“ koja se održava u okviru nacionalnog projekta „Želimo vježbati vid“ (o tome smo više govorili u prethodnom članku). I ovoga puta predsjednica udruge nagradila je naše korisnice prigodnim zahvalnicama. Kako se ova akcija nastavlja, ni za nas nema odmora i pazimo da svaki odbačeni PVC čep završi u za to predviđenoj kutiji. Jer, kako već znamo, dobro je činiti dobro!