„Evo nas na putu do zvijezda“ glasne su misli odzvanjale u glavama naših korisnika. Trnovit je bio put doći do ovog dana. Toliko proba sa toliko želje, ali opet i malih vražićka koji su govorili: „ne da ti se“, „radije budi na mobitelu, „sakri se iza ormara neće te naći pa će otići bez tebe“. Radionice bubnjanja od obaveze svaki petak postale su dio naših života. Opuštanje uz nove ritmove i osjećaj zajedništva bili su dobar recept za napredak.

Jutros smo se probudili prije 6 sati ujutro, tuširali se, spremali smo odjeću i nestrpljivo se sređivali. Jedva smo dočekali pokret te smo bili prvi na licu mjesta.

Glazbeni nastup polaznika projekta RInkluzija na riječkom Korzu u subotu 29. listopada 2022. godine je imao početak u 11:00h. Projekt RInkluzija sufinanciran je od strane Grada Rijeke i Primorsko Goranske županije, a nastup je dio projektne aktivnost koje Udruga Ri Rock radi u suradnji s romskom udrugom RoMorčić i Domom za odgoj djece i mladeži Rijeka.

Tremu od nastupa prevladale su dobre emocije i prihvaćenost sa strane svih uključenih i publike.

Nije bilo ni loše čašćenje nakon nastupa kojem su svi doprinijeli te se i proslavio rođendan gospođe Ane. Pizza je mirisala duž Kružne ulice.

Jedina želja jest nastaviti ovako i dalje u zajedničkom ritmu.